Nivelet Kuntoon konsepti – kivuttoman liikkumisen mahdollistaja

Pelastamme nivelesi ilman keinonivelleikkausta. Polven ja muiden nivelten nivelrikon kuntoutus.

Medilifella on kehitetty nivelrikon ja muiden nivelvaivojen kuntoutukseen ja ehkäisyyn ainutlaatuinen Nivelet Kuntoon hoitomenetelmä yhdessä Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Instituutin kanssa. Nivelet Kuntoon konseptia toteutetaan jo usealla paikkakunnalla eri hoitolaitosten yhteydessä. 

Medilifella on tehty Nivelet Kuntoon hoitomenetelmän kehitystyötä jo yli 20 vuotta.

Kehitystyössä on ollut mukana myös Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Instituutti, josta saatu asiantuntemus on mahdollistanut nivelrikon ja muiden nivelvaivojen kuntoutumisen kehittymisen suomessa. Yleensä nivelrikkoa on hoidettu lääkkein ja lopuksi keinonivelleikkauksin. Nykyään pystymme Nivelet Kuntoon metodilla kuntouttamaan 1., 2. ja jopa 3. asteen nivelvaivoista kärsivien nivelet kivuttomiksi ja hyvin toimiviksi. Kun haluat liikkua kivutta etkä halua keinonivelleikkausta, ryhdy toteuttamaan Nivelet Kuntoon metodia.

Hoitoon ja kuntoutukseen ajoissa

Kun polvessa tuntuu kipua esim. portaissa alaspäin mentäessä, on välittömästi hakeuduttava meille tarkempiin tutkimuksiin.  Polvessa on jo tuolloin alkava nivelrikko. Ilman korjaavia toimenpiteitä ja ohjausta nivel ei itsekseen parane.

Mitä kuntoutuksessa tapahtuu ja mitä sinun tulee tehdä?