Jalkojen virheasennot

Jalkahoidossakin pitää huomioida virheasennot, sillä kovettumat ja muut vaivat tuppaavat tulemaan uudelleen ja uudelleen. Hoidetaan jalat kuntoon ja hoidetaan myös oireiden aiheuttajat. Medilifen jalkahoidoista vastaa aina sairaanhoitaja. Sairaanhoitajan tekemä jalkahoito on aina terapeuttinen ja lääketieteellinen. Sairaanhoitaja pystyy huomaamaan piileviä sairauksia tai niiden alkuvaiheen oireita, pieniä muutoksia iholla tai verenkierrossa. Sairaanhoitaja jalkojenhoitajana tekee myös tukipohjallisia luupiikistä (plantaarifaskiitti) kärsiville sekä reumaatikoille ja diabeetikoille, joilla on erityisen tärkeää huoltaa jalkojaan ja pitää ne hyvässä kunnossa. Kun haluat tietää, mitä kaikkea voidaan jalkojen kautta jalkahoidossakin pitää huomioida virheasennot, sillä kovettumat ja muut vaivat tuppaavat tulemaan uudelleen ja uudelleen. Hoidetaan jalat kuntoon ja hoidetaan myös oireiden aiheuttajat.

Sairaanhoitajan tekemä jalkahoito on aina terapeuttinen ja lääketieteellinen. Sairaanhoitaja pystyy huomaamaan piileviä sairauksia tai niiden alkuvaiheen oireita, pieniä muutoksia iholla tai verenkierrossa.

Sairaanhoitaja jalkojenhoitajana tekee myös tukipohjallisia luupiikistä (plantaarifaskiitti) kärsiville sekä reumaatikoille ja diabeetikoille, joilla on erityisen tärkeää huoltaa jalkojaan ja pitää ne hyvässä kunnossa.

Kun haluat tietää, mitä kaikkea voidaan jalkojen kautta hoitaa ja korjata, katso seuraava video erityispohjallisten avulla vaikuttamisesta.

Kantapääkivun eli luupiikin hoito, Mortonin neuroomaan apua, liikavarvarpaan hoito, kovettumat, akillesjännevaivat ja muidenkin jalan ongelmien ja vaivojen hoidosta lisää tietoa seuraavassa videossa.