Jalkojen virheasentojen korjaaminen

Nivelet Kuntoon hoitometodi, jolla saavutetaan huikeita tuloksia 1., 2. ja jopa 3. asteen nivelrikon hoidossa, vaatii korkeatasoista osaamista virheasentojen korjauksessa. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet podiatriseen fysioterapiaan. Käytämme ainoastaan Funktionaalisen Lääketieteen Instituutin hyväksymiä, tehokkaiksi ja toimiviksi todettuja hoitometodeja sekä kuntoutuksen vaatimia muita ”työkaluja”, kuten yksilölliset kiilakorjattavat ja toiminnalliset pohjalliset sekä ravintotehosteet.

Asentovirheitä korjaavina ortooseina käytämme patentoituja Balkefors pohjallisia, joista teemme klinikalla jokaiselle yksilölliset ja toimivat ortoosit. Oiken tehdyt toiminnalliset pohjalliset auttavat usein välittömästi. Jopa polven, lonkan ja alaselän jatkuviin kipuihin.