Pelastamme nivelesi ilman keinonivelleikkausta. Polven ja muiden nivelten nivelrikon kuntoutus.

Nivelet Kuntoon konsepti – kivuttoman liikkumisen mahdollistaja

Medilifella on kehitetty nivelrikon ja muiden nivelvaivojen kuntoutukseen ja ehkäisyyn ainutlaatuinen Nivelet Kuntoon hoitomenetelmä yhdessä Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Instituutin kanssa. Nivelet Kuntoon konseptia toteutetaan jo usealla paikkakunnalla eri hoitolaitosten yhteydessä. 

Medilifella on tehty Nivelet Kuntoon hoitomenetelmän kehitystyötä jo yli 20 vuotta.

Kehitystyössä on ollut mukana myös Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Instituutti, josta saatu asiantuntemus on mahdollistanut nivelrikon ja muiden nivelvaivojen kuntoutumisen kehittymisen suomessa. Yleensä nivelrikkoa on hoidettu lääkkein ja lopuksi keinonivelleikkauksin. Nykyään pystymme Nivelet Kuntoon metodilla kuntouttamaan 1., 2. ja jopa 3. asteen nivelvaivoista kärsivien nivelet kivuttomiksi ja hyvin toimiviksi. Kun haluat liikkua kivutta etkä halua keinonivelleikkausta, ryhdy toteuttamaan Nivelet Kuntoon metodia.

Hoitoon ja kuntoutukseen ajoissa

Kun polvessa tuntuu kipua esim. portaissa alaspäin mentäessä, on välittömästi hakeuduttava meille tarkempiin tutkimuksiin.  Polvessa on jo tuolloin alkava nivelrikko. Ilman korjaavia toimenpiteitä ja ohjausta nivel ei itsekseen parane.

Mitä kuntoutuksessa tapahtuu ja mitä sinun tulee tehdä?

Mitä voit odottaa tapahtuvan, kun hakeudut meille nivelkuntoutukseen?

 

Kun haluat kokea saman kuin Sauli ja monet muutkin nivelkuntoutuksen aloittaneet, soita heti numeroon 0440 413 501 tai varaa aikasi tästä 

Medilife kouluttaa ja ohjaa nivelrikkokuntouttamista Suomessa

Medilifen konseptoima toimiva ja tehokas Nivelet Kuntoon menetelmä on jo käytössä usealla eri paikkakunnalla. Ilmoitamme sivuillamme kaikkien Nivelet Kuntoon hoitomenetelmää toteuttavat hoitolaitokset, jotta mahdollisimman moni nivelrikosta ja muista nivelvaivoista kärsivä saa apua omalta paikkakunnaltaan.

Hoitolaitoksesi voi tilata koulutusta Medilifeltä ja tulla mukaan nivelkuntoutusta osaavien ammattilaisten joukkoon.

Hinnat 

Fysioterapeutin vastaanotolla:

30 min. 52 euroa

45 min. 73 euroa 

60 min. 86 euroa

Puhelinkonsultaatio 30 min. 39 euroa