Polarshop verkkokauppa

Hei,

Verkkokauppamme tarjoaa jatkuvasti uusia kampanjoita ja tarjouksia. Saat 5% alennuksen kaikista ostoistasi, jotka voit jatkossa käyttää uusiin tilauksiin. Tämä koskee jopa niitäkin tuotteita, joissa on jo ennestään  lisäalennus.

Syyskuu tarjouksia:

Syyskuun ajan Medilife tarjoaa PolarShoppimme asiakkaille: Kun ostat  Nivelpaketti Pro 60, saat kaupanpäälle Enaxiumin – arvo 39,90€!

Miksi Enaxium?: Nivelvaivojen takana on usein ruoansulatusongelmat. Katso lisää asiasta Terveysvinkeistä: https://www.facebook.com/TERVEYSVINKITlive/videos/480239159833928

Tästä pääset asioimaan kauppaan: https://polarshop.net/fi/shop/medilife/

Virustorjuntaan suomalainen keksintö: Suomen olympiajoukkue ei jättänyt Tokion olympialaisissa mitään sattuman varaan. Joukkueen käytössä on jo hiihdon MM-kisoissa hyväksi todettu ZeroV iho- ja pintasuoja.

Tuote on täysin suomalainen kiertotalouden tuote. Sen raaka-aineena ovat pihkasta saatavat karboksyylihapot, kahdeksan eri EU-laboratoriotestien mukaan se antaa loistavan suojan koronaa, norovirusta, useita muita viruksia ja bakteereja vastaan, kertoo ZeroV:n markkinointipäällikkö Jari Porttila.

Lue lisää blogista: https://polarshop.net/fi/blogi/ZeroV-olympialaisissa

NYT  HUIPPUTEHOKAS VIRUSSUOJAUS ZEROV HUIPPUHINTAAN!

ZeroV ihosuoja  (100ml/pullo)                                                             7,90€ (Ovh. 13,90€)

ZeroV pintasuoja (250ml/pullo)                                                           17,90€ (Ovh 22,90€)

Tervemenoa ostoksille.

https://polarshop.net/fi/shop/medilife/