Haaste

Haastamme yrityksiä mukaan Kymenlaakson keskussairaalan henkilökunnan huomioimiseen

Keskussairaala, kuten muidenkin terveyden- ja sosiaalihuollon henkilökunta, on joutunut venymään uskomattomiin suoritteisiin tämän reilun 3 koronavuoden aikana.

Henkilökunnan jaksaminen on viritetty äärimmilleen ja kiitoksen sanaa ei kuulu riittävästi eikä heidän panostaan tunnuta arvostettavan.

Valitsimme ensimmäiseksi kohteeksemme koko lastenosaston sekä lastenpolin henkilökunnan – yhteensä 37 henkilöä. Tarjosimme heille yrityksemme palveluja kiitokseksi. Rakensimme 1,5 tunnin palauttavan ja rentouttavan hieronta/ neurosonic – hoitopaketin. Rentouttava, palauttava ja voimaannuttava hetki arjessa jaksamisen tueksi. Saamamme palaute kannusti meitä jatkamaan tätä kampanjaa. Olitte sen ansainneet. Toinen kohteemme oli 30 vastaavaa hoitopakettia osastoille 5A, 5B ja 3A arvottavaksi henkilökunnan kesken.

Teemme tästä julkisen haastekampanjan, jotta osallistujat saisivat todella positiivista näkyvyyttä ja osoitusta hyvästä tahdosta tuottaa hyvää mieltä pyyteettömästi.

Ideana on osallistua jokaisen yhtiön omilla resursseilla mukaan palvelujen tai tuotteiden muodossa. Keskussairaalan osastoja on lukuisia ja erikokoisia ammattiryhmiä on runsaasti, joten jokaiselle mukaan kampanjaan osallistuvalle yhtiölle riittää kyllä kohteita.

Kun tulee tilanne, että haluatte olla mukana, mutta tuote-/ palvelutarjontanne ei kohtaa tätä palkitsemisideaa, olemme auttamassa yritystänne tarvittaessa. Meidän resursseilla voimme tehdä kohtuuhintaisia palvelukokonaisuuksia, joilla yrityksenne voi omalla nimellään palkita valittuja ryhmiä/ ihmisiä.

Kun keksitte tapanne olla mukana,
olkaa yhteydessä
Medilifen Kotkan toimipisteeseen,
puh: 0440413501

Etsimme yhdessä kohteenne, julkaisemme kaikissa mahdollisissa medioissa mukanaolonne ja huomioimistapanne.

Tehdään yhdessä jotakin uutta ja palkitsevaa

Kiitos lastenosaston, 5A:n, 5B:n ja 3 A:n henkilökunnalle, kun otitte haasteemme vastaan!

Saimme jakaa kokemuksiamme ja vahvistimme toistemme ymmärrystä, kuinka tärkeää työtä me kaikki teemme.