Selän ongelmien kuntoutus – Selkä Kuntoon metodilla

Medilife on konseptoinut selkäongelmien hoitomenetelmän, Selkä Kuntoon.

Konseptointi on osa kehittämäämme nivelrikkokuntoutusta, sillä selän välilevyjen rusto on toiminnallisesti hyvin lähellä nivelrustoa. Suurin muutos koskee harjoittelua sekä käsittelyjä.

Medilifella on ratkaistu usean selkäongelman varsinaiset aiheuttajat

Monen eri selkävaivan takana on samat ongelmat. Tyypillisin on välilevyjen kuivuminen, jota myös degeneraatioksi kutsutaan. Välilevy menettää eri syistä nestettä, eikä kykene korjaamaan tilannetta. Välilevy kuihtuu, heikkenee ja menettää paksuuttaan sekä venytyksen, liikkuvuuden sekä kiertoliikkeiden kestävyyttä. Kaventunut välilevy aiheuttaa kyseisen kohdan yliliikkuvuutta nikamistossa, jolloin nikamiin liittyvät muut kudokset, nivelpinnat, sidekudokset, hermot sekä lihakset ylikuormittuvat, ärsyyntyvät ja aiheuttavat lopulta tulehdusta. Tulehdus lisää kudosnesteen määrää, jolloin syntyy kudospainetta ja kipua.

Tulehdus hallintaan välittömästi

Yliliikkuvuutta, lihasheikkoutta tai lihasten hallintaa ei opi hetkessä, mutta tulehdukseen voidaan vaikuttaa välittömästi.

Tulehdus estää kudosten korjaantumisen

Kun ryhdytään kuntouttamaan hoidon lisäksi, on tulehdus saatava pois korjaavien (regeneroivien) tekijöiden tieltä.

Kun haluat selättää selkävaivasi lopullisesti, soita heti Medilifen numeroon 0290 001080 ja varaa aikasi asiantuntijan vastaanotolle.