Keinonivelleikkaus vai kuntoutus – nivelrikko kuriin Nivelet Kuntoon menetelmällä

Nivelet Kuntoon konsepti – kivuttoman liikkumisen mahdollistaja

Medilifella on kehitetty nivelrikon ja muiden nivelvaivojen kuntoutukseen ja ehkäisyyn ainutlaatuinen Nivelet Kuntoon hoitomenetelmä yhdessä Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Instituutin kanssa. Nivelet Kuntoon konseptia toteutetaan jo usealla paikkakunnalla eri hoitolaitosten yhteydessä. 

Medilifella on tehty Nivelet Kuntoon hoitomenetelmään kehitystyötä jo lähes 20 vuotta.

Kehitystyössä on ollut mukana myös Suomen Funktionaalisen Lääketieteen Instituutti, josta saatu asiantuntemus on mahdollistanut nivelrikon ja muiden nivelvaivojen kuntoutumisen kehittymisen suomessa. Yleensä nivelrikkoa on hoidettu lääkkein ja lopuksi keinonivelleikkauksin. Nykyään pystymme Nivelet Kuntoon metodilla kuntouttamaan 1., 2. ja jopa 3. asteen nivelvaivoista kärsivien nivelet kivuttomiksi ja hyvin toimiviksi. Kun haluat liikkua kivutta etkä halua keinonivelleikkausta, ryhdy toteuttamaan Nivelet Kuntoon metodia. Soita heti numeroon 044 742 9494 tai varaa aikasi netistä.

Medilife kouluttaa ja ohjaa nivelrikkokuntouttamista Suomessa

Medilifen konseptoima toimiva ja tehokas Nivelet Kuntoon menetelmä on jo käytössä usealla eri paikkakunnalla. Ilmoitamme sivuillamme kaikkien Nivelet Kuntoon hoitomenetelmää toteuttavat hoitolaitokset, jotta mahdollisimman moni nivelrikosta ja muista nivelvaivoista kärsivä saa apua omalta paikkakunnaltaan.